Ons Team

Beste ouders,

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Marijke De Pauw, geboren in 1973 in een gezin met 3 kinderen waarvan ik de oudste ben. Al heel vroeg wist ik dat ik later een beroep wilde uitoefenen waarin ik veel contact kan hebben met kinderen. Ik ben altijd een actief lid geweest van de Chiro en ik ben een aantal jaren, met veel enthousiasme, leidster geweest. Verder was ik in mijn vrije tijd altijd op zoek naar activiteiten met kinderen zoals babysitten, speelpleinwerking, turnles geven …

Ondertussen ben ik getrouwd met Jan en hebben we samen 2 kinderen. Teun is geboren in 1999 en ondertussen bezig met een opleiding. Nien is geboren in 2001 en lijkt in alles op haar mama. Ze heeft ook een hart voor kinderen en is na schooltijd regelmatig te vinden in de crèche. Sinds 2017 ben ik ook trotse meter van het kindje van Katleen, één van mijn collega’s.

In 1995 studeerde ik af als kleuterleidser en daarna heb ik 8 jaar in het onderwijs gewerkt. Omdat ik na 8 jaar nog altijd geen uitzicht had op een vaste job, heb ik mijn energie gestoken in het opstarten van mijn kinderdroom. Zo kwam er in 2004 mijn eigen kinderopvang, Kribbe’ls, waar ik mijn passie voor kinderen, mijn creativiteit en mijn organisatietalent zou kunnen inzetten. Die droom is alleen maar werkelijkheid kunnen worden dankzij de steun van mijn gezin en  familie.

DSCF0906Kribbels is mijn derde kindje waar ik mij na al die jaren nog steeds met hart en ziel voor inzet. Dankzij een nauw contact met ouders, overleg met mijn collega’s, de inbreng en begeleiding van onze stagiairs, bijscholingen, … blijf ik verder investeren in de ontwikkeling van mijn droom! Mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studies en als kleuterleidster in verschillende scholen komen nog dagelijks van pas.

Iets wat ik enorm leuk vind, is de naam die de kinderen mij gegeven hebben. Marijke is moeilijk om uit te spreken en zo werd “Meike” geboren. Mijn kribbeltjesnaam is dus Meike!

Samen met alle medewerkers maken we er elke dag weer een feest van, waar zich goed voelen op de allereerste plaats komt.

Dus namens mij,

Welkom bij Kribbels.

Meike

 

 

Hoi, hoi,

Ik ben Katleen De Roover, geboren 5 mei 1982. Oorspronkelijk ben ik afkomstig van Westmalle, maar woon sinds 2007 in Wechelderzande.

In het middelbaar onderwijs heb ik 4 jaar Sociale en Technische Wetenschappen gevolgd in Mariagaarde in Westmalle. Na die 4 jaar, ben ik naar het Hivset in Turnhout gegaan voor een 5 de en 6 de jaar Verpleegaspirant en een 7 de jaar Kinderzorg. Door op verschillende stageplaatsen mee te draaien, had ik al snel door dat werken in een crèche mijn roeping was. Ik besloot dan ook om er volledig voor te gaan. Na een paar maanden interimwerk kreeg ik het verlossende telefoontje van Marijke. Januari 2005 startte ik bij Kribbe’ls, het klikte onmiddellijk en we vormden al snel een hecht team.

DSCN4628In mijn vrije tijd ging ik de afgelopen jaren vaak babysitten op neefjes en nichtjes en later ook op kindjes van de crèche. Daar ben ik mee gestopt toen ik mijn huidige partner Kevin leerde kennen. Ondertussen ben ik sinds 16 augustus 2013 zelf mama geworden van, hoe kan het ook anders, een prachtig zoontje, Stig. Sinds 2017 hebben we er nog een kapoentje bij gekregen, Ries, waar mijn collega, Meike, de trotse meter van is.

Sinds ik zelf mama ben geworden besef ik meer hoe graag je zo’n klein prutske kan zien en hoe ouders zich dan moeten voelen als ze de 1 ste keer hun kindje naar de crèche komen brengen. Het is enorm belangrijk dat ze een stekje vinden waar ze zichzelf helemaal thuis voelen en waar ze hun kindje met een gerust hart naartoe kunnen brengen.

Kindjes die met een brede glimlach de crèche komen binnen gestapt en ’s avonds niet meer naar huis willen, dat is de bekroning van ons werk. Daar doe ik het voor!

Daarom aan iedereen,

Welkom bij Kribbe’ls

Katleen

 

 

Hoi allemaal,

Ik stel me even voor: Mijn naam is Lore Van Opstal en ik ben geboren op 4 oktober 1996 te Malle. Mijn kleuter/lagere school heb ik in het Immaculata Instituut in Malle gevolgd.

Daarna begon ik mijn middelbare schoolcarrière in Mariagaarde in de richting Sociaal Technisch. In het derde middelbaar ben ik dan naar het Hivset te Turnhout overgeschakeld om er verzorging te volgen. In juni 2015 ben ik daar afgestudeerd als kinderverzorgende na een 7de jaar.

DSCF3847

In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met badminton waarin ik zelf competities en toernooien speel. Daarnaast heb ik ook 10 jaar keurturnen gedaan waarna ik nu bij turnkring tuimeling Vlimmeren zelf lesgeef in airtrack. Ik ben er begonnen als hulpleerkracht en nu ben ik er zelf leerkracht en heb mijn eigen wedstrijdgroep. Het is mijn grote passie kinderen te zien groeien en hen dingen aan te leren. Van jongs af aan zei ik al dat ik met kinderen wou werken. Ik heb een oudere zus met een lieve man en 3 geweldige kinderen. Met de kinderen doe ik vaak leuke dingen en ben ik hun vaste oppas. Ik vind het zo fijn om de kinderen, elk met hun eigen karakter en eigen willetje, dingen te kunnen bijleren en ze te zien opgroeien.

 

Ik heb het kribbels paradijsje leren kennen toen ik hier zelf mijn stage deed in het 7de jaar. Door mijn stage voelde ik direct de warmte die er hangt van iedereen bij kribbels. Het lot wou dat er tijdens mijn stage een plekje vrijkwam… dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu met trots kan zeggen dat ik de nieuwe collega ben van kribbels, en met volle goesting aan het kribbels avontuur kan beginnen.

 

Vanaf 1 juli 2015 ben ik dus de nieuwe collega bij kribbels. Het belangrijkste vind ik dat er bij kribbels gewerkt wordt in een goede samenwerking, een leuke, warme omgeving voor de kinderen, waar ze zich kunnen ontplooien, … en dat de kinderen zich goed in hun velletje voelen. Ook voor de ouders zorg ik er graag voor dat ze een goed en vertrouwd gevoel hebben als ze hun kinderen naar kribbels brengen.

 

Namens mij ook,

Welkom bij kribbels.

Lore

 

 

Hoi allemaal,

Ik ben Amber Mertens, geboren op 21 april 1998 te Mol. Ik woon in Retie (Schoonbroek).

Al vanaf ik zelf nog klein was, wist ik dat ik iets met kindjes wou gaan doen.  Ik ben in het middelbaar ook direct gestart in de richting voeding-verzorging op het Sint-Clara College te Arendonk.  Vanaf het 4de middelbaar ben ik naar het hivset in Turnhout gegaan. Na vele stage’s wist ik zeker dat met kindjes werken echt iets voor mij was. Daarom heb ik ook besloten om het 7de jaar, de specialisatie kinderzorg te gaan doen. Hierin ben ik dan ook afgestudeerd in Januari 2018.

Na even zoeken, mocht ik al snel starten met werken bij Kribbels. Eerst was het als vervanging van Marijke, maar na een jaartje vervanging kreeg ik het aanbod om vast in het team te komen werken. Sinds januari 2020 ben ik als zelfstandige een vast lid in het kribbels-team. 

In mijn vrije tijd rijd ik met mijn eigen paard. Dit doe ik ook op wedstrijdniveau. In het weekend zijn we, met ons gezin, dan ook meestal weg met de paarden. Ik ga ook af en toe babysitten en met mijn vriendinnen iets gaan eten of drinken daar zeg ik ook zeker geen nee tegen! 

Ik hoop dat jullie kindjes zich veilig voelen bij ons in de créche en dat jullie ouders, ze met een gerust hart kunnen afzetten. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen en kan uitgroeien tot een echt kapoentje.

Namens mij ook allemaal heel welkom bij Kribbels!

Amber

3 thoughts on “Ons Team

  1. Pingback: Website update |

  2. Veel succes!! Inderdaad, het is daar fantastisch, zowel voor de kindjes maar ook zeker als collega denk ik. Warme, toffe mensen om mee samen te werken. Als ouder van 3 kinderen die ook in kribbels werden groot gebracht, kan ik dit beamen en met volle honderd procent bevestigen!!! Groeten Els Michielsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s