Wandeling en pic-nic

Vorige zondag zijn we met z’n allen er weer op uit getrokken. Iedereen had zijn wandelschoenen en regenjas aan en we konden vertrekken. Er was wel een fris windje maar we werden niet nat en dat is toch het voornaamste. Onze kribbels-kindjes en hun broertjes en zusjes moesten de weg aangeven door de ballonnen te volgen. Wanneer ze 2 ballonnen zagen, lag er een kadootje verstopt, spannend natuurlijk. De eerste keer vonden we ballonnen zodat we onszelf en onze buggy konden versieren. De 2 de keer lag er iets lekkers verstopt, zo kregen we al eens een tussendoortje want van wandelen krijgen we honger. De laatste keer kregen we een leuke mondharmonika. Gelukkig stonden we buiten want het was één groot concert. Na de wandeling hebben we onze dekentjes en pic-nic boven gehaald en hebben we lekker samen gesmuld. Een glaasje cava erbij, het was genieten ….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s