carnaval 2018

Hallo hallo,

Een tijdje geleden hebben we ons weer van onze mooiste, zotste, gekste kant laten zien! Carnaval konden we weer niet laten passeren bij kribbels. We trokken met z’n allen weer  richting ons dorpje om daar naar de stoet van de school te gaan kijken. Het was koud maar we waren allemaal goed ingeduffeld. We zagen weer wat oude kribbels-kindjes en genoten ervan naar iedereen te zwaaien. Enkele sfeerbeeldjes om te laten zien hoe een leuke dag dit weer was!! Tot volgend jaar, dan doen we weer vrolijk mee!!

Knotsgekke groetjes,

Het kribbels-team

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s