Onze mooie tuin!

Hallo iedereen,

Onze tuin is ondertussen helemaal klaar! Wat zijn we hier blij mee! We hebben nu een mooi kribbels-bos waar we vanaf maart ten volle zullen van kunnen genieten. Er werd ook een looppiste aangelegd zodat we onze beenspiertjes goed kunnen trainen. Het gras werd opnieuw aangelegd. De beplanting werd op sommige plaatsen aangepast en Annie ons konijntje kreeg een gloednieuw huisje. Hopelijk haalt ze snel haar rijbewijs! ;-)) In de zomer krijgt ze gezelschap van 2 nieuwe kipjes. De kindjes hebben 3 dagen met hun neusjes tegen de raam gestaan om alles te observeren. Kranen reden af en aan en dat vonden ze reuze-interessant! We gaan we kunnen genieten van onze prachtige kribbels-tuin! Dankuwel aan de tuinmannen van Artuin!

3 thoughts on “Onze mooie tuin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s