Ons kribbels-paleisje!

Na 12 jaar kribbels was het nodig om ons interieur weer eens wat op te frissen. De afgelopen maanden zijn er dan ook heel wat veranderingen gebeurd bij ons in de crèche! We kregen een mooi ontwerp van iosj bvba en toen gingen we aan de slag. Breken, opruimen, schilderen, …. we deden heel wat zelf maar konden ook rekenen op professionele hulp. We zagen onze opvang weer veranderen in een paleisje voor onze kindjes. Wat vonden wij het spannend toen ze de eerste keer weer terug kwamen spelen. We zagen veel verwondering op de gezichtjes.

Voor de oudsten kwam er een leuk speeltuig met glijbaan, een nieuwe speelhoek en zithoek. Er werd ook een pc aangekocht waardoor het werken voor ons veel makkelijker werd. De nieuwe tafel is voor de volgende fase.

Aan de kant van onze kleinste kapoenen kwam er een nieuwe speelmuur, een hoogslaper en werd er een nieuwe zetel aangekocht waarin we makkelijk kunnen zitten om onze kleinste kindjes hun flesje te geven. De computer werd ook geïntergreerd in het geheel en in de volgende fase komt er hier nog een leuke snoezelhoek.

Wij zijn heel trots op al ons werk en vinden het helemaal geslaagd!

Het kribbels-team

Amber, Katleen, Lore en Meike

One thought on “Ons kribbels-paleisje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s