Nieuwtjes

Hallo iedereen,

De afgelopen maanden hebben we weer heel veel leuke dingen gedaan, gerealiseerd en staat er nog van alles op de agenda. 

In februari is het altijd thema carnaval. Dit jaar hebben we gekozen om er een hele gekke week van te maken. We deden een gekke-haren-dag, fluo-dag, regenboog-dag en foute-kledij-dag. Wat hebben die mama’s en papa’s weer hun best gedaan om onze kindjes volgens het thema van de dag naar de opvang te brengen. Op vrijdag zijn we naar jaarlijkse gewoonte naar de carnavalstoet van de lagere school uit ons dorp gaan kijken met al onze kribbels-kindjes. Iedereen was verkleed en we hebben veel plezier gemaakt die dag. We konden ook weer rekenen op mama’s en papa’s, oma’s en opa’s om al onze buggy’s te duwen en zo konden we weer een echte kribbels-stoet maken. We zagen weer heel veel ex-kribbeltjes. De ene zwaaide al enthousiaster dan de andere. Sommigen herkenden ons nog heel goed, andere iets minder maar voor ons altijd leuk om ze weer eens te zien en ze zo te zien groeien. 

Voor Pasen hebben we samen met onze kindjes weer leuke paasmandjes gemaakt. Al zeggen we het zelf, ze waren prachtig. Door allerlei omstandigheden is ons paasfeestje dit jaar niet kunnen doorgaan. Dit vonden we zelf ook jammer maar we hebben weeral een andere activiteit in onze gedachten om samen met onze ouders en kindjes te doen. Meer nieuws volgt snel. 

We deden met ons kribbels-team voor de allereerste keer een teambuilding. We gingen naar Mol om er samen een escape-room te doen en nadien gezellig na te kaarten tijdens een etentje. Dit was zeker voor herhaling vatbaar. 

Buiten spelen vinden wij superbelangrijk daarom hebben we weer een grote investering gedaan in onze tuin. Het eerste luikje is al klaar. Robin Buls van RB sierbestratingen nv en Kristof Van Hoeydonck van KVH bestratingen, beiden uit Wechelderzande, hebben prachtig werk geleverd. Er zijn op verschillende plaatsen klinkers gelegd. Wat zijn we al blij met deze aanpassingen in de tuin. Wat er verder nog komt gaan we zeker onthullen in ons volgend bericht. We zijn in blijde verwachting.

Tot snel,

Het kribbels-team

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s