Op bezoek bij de vava van Amber.

Vorige week zijn we eens tot bij de vava van Amber gewandeld met onze oudste kindjes. Die heeft een grote boerderij waar hij kweekt met paarden. Toen we eraan kwamen moesten de paarden net uit de stal naar de wei en mochten we mee kijken, wel op een veilige afstand natuurlijk.

Wat waren daar grote beesten bij. In de stal stonden ook nog enkele merries die net een veulen gekregen hadden en er stond nog een mama die één van de volgende weken moest bevallen, spannend.

In de stal stond ook een reuzegroot paard waar Amber graag op rijdt en al eens een wedstrijdje mee doet. Ze heeft ons wel stiekem vertelt dat ze een ladder nodig heeft om erop te geraken.;-))

DSC_0467

Toen de boer alle paarden in de wei had gezet nam hij ons mee naar de stallen en was er daar nog een kleine verrassing. De hond had kleine puppies gekregen en we mochten mee gaan kijken. Diegene die graag eens een keertje aaien kregen hier ook de kans toe. Vava hield het kleine hondje wel zelf goed vast want soms durven onze kapoenen wel eens hard aaien.

Wat een leuke ontvangst hebben we daar gekregen! Merci vava dat we de boerderij eens mochten komen bekijken!

Het kribbels-team

4 thoughts on “Op bezoek bij de vava van Amber.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s