Collega’s uit de 1000!!!

Lieve lezers,

Er moet mij iets van het hart in deze moeilijke tijden. Zelf kan ik als organisator al meer dan 2 jaar niet gaan werken in onze eigen opvang door een zware ziekte. Al meer dan 2 jaar kan ik steunen op toppers van collega’s, die het toch maar gewoon doen! Al 2 jaar lang worden alle taken van mij overgenomen, hebben ze onze opvang met hart en ziel draaiende gehouden, komen de kindjes nog steeds supergraag spelen, is er steun gegeven aan ouders die het nodig hadden, worden er nieuwe mensen ontvangen en hebben we al een volledige bezetting voor het komende jaar, … en nog zoveel meer!!

Zelfs nu tijdens de moeilijke cororna-tijden waar ze zichzelf extra bloot stellen aan het virus, blijven ze de opvang verzekeren voor wie het echt nodig heeft en blijft alles op wieltjes lopen. Zelfs als er maar 2 kindjes in de opvang zijn, gaan ze buiten spelen, worden er boekjes voorgelezen, gaan ze samen knutselen of schilderen, worden er verse maaltijden gemaakt, geknuffeld met de kindjes, ….

Lieve collega’s ik heb het jullie al meermaals gezegd maar ik wil jullie nu in deze tijden toch een dikke grote duim geven voor jullie fantastische inzet!!!! Jullie zijn toppers!!!

FD280D46-946A-4182-92AC-0C3D9D2BB93D              Meike xxx

One thought on “Collega’s uit de 1000!!!

  1. Ook al is onze flinke meid al een tijdje weg, toch twijfel ik er niet aan dat jullie je met hart en ziel in deze moeilijke periode smijten om de beste zorgen te kunnen geven aan alle kindjes!!!! Ook van ons een dikke duim, en een dikke knuffel van onze deugniet!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s